Monday , March 4 2024

Balul de caritate ”MedVille”, organizat de Asociația Studenților Mediciniști și Biologi Suceava

În perioada 10-11 decembrie a.c., Asociația Studenților Mediciniști și Biologi Suceava din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava vă invită la Balul de caritate ”MedVille”, care se va desfășura în Auditoriumul ”Joseph Schmidt”.

Evenimentul va oferi publicului două experiențe unice: ”Nuielușa de alun” (Teatrul Puppet Suceava) – teatru de păpuși, care va avea loc duminică, 10 decembrie, de la ora 14:00, și sceneta ”Medville: Sănătate, cadouri și o încurcătură medicală”, care va avea loc luni, 11 decembrie, de la ora 18:00.

Fondurile strânse din sponsorizări şi donaţii vor face o diferență semnificativă pentru cinci copii curajoși, care se confruntă cu probleme dificile de sănătate. Evenimentul se adresează tuturor celor care doresc să aibă o contribuție directă la îmbunătățirea accesului acestor copii la tratamente și sprijin medical, dar și iubitorilor de teatru interesați de acțiuni caritabile.

Persoanele care doresc să se implice în această campanie umanitară pot achiziționa bilete începând cu 10 lei, pentru piesa de teatru, și 20 de lei, pentru scenetă. De asemenea, se pot face donații online, accesând legătura https://asmbs.ro/public/bal/.

Balul de Caritate ”MedVille” este un eveniment care își propune să sensibilizeze comunitatea suceveană, în numele compasiunii și al solidarității.

 

 

 

 

Vezi si

250 de medici stomatologi au participat la un curs organizat de Colegiul Medicilor Stomatologi Suceava

Sâmbătă, 2 martie 2024, Colegiul Medicilor Stomatologi Suceava (CMS-SV) a organizat o întâlnire la care …