Balul de Caritate al elevilor de la Colegiul Național “Ştefan cel Mare” a ajuns la a XIII-a ediție

reportersite
12 decembrie 2019, 6:00

Evenimentul va avea loc în această seară, începând cu orele 18.00, pe scena Casei de Cultură Suceava. Banii strânși din vânzarea biletelor vor ajunge la un elev cu probleme de sănătate 

Elevii claselor a XI-a de la Colegiul Național “Ştefan cel Mare” vor organiza astăzi, a XIII-a ediție a Balului de Caritate. Acest eveniment are ca scop strângerea de fonduri pentru sprijinirea unor colegi “ștefaniști” care au nevoie de ajutor. Continuând tradiția și animați de dorința de a dărui, elevii colegiului sucevean și-au unit forțele și creativitatea și în acest an, pentru a oferi ­pu­blicului o frumoasă poveste de iarnă, în care vor fi îmbinate muzica, teatrul și dansul. Evenimentul va avea loc pe scena Casei de Cultură, începând cu orele 18.00. Tema abordată în acest an de către “ștefaniști” este „Scary-Doo Holiday”, iar spectacolul va aduce în lumina reflectoarelor o colecție de momente artistice specifice acestei perioade. «Anul acesta, Colegiul Național “Ştefan cel Mare” Suceava își propune să vă prezinte magia Crăciunului prin alți ochi. Da, vor fi brazi, luminițe și nelipsita zăpadă, însă elevii claselor a XI-a au pregătit ceva mai special. Vor urca pe scenă emoțiile, căldura de împărțit și poate o bucurie la care nu te aștepți”, au ținut să menționeze organizatorii acestui eveniment. Pe scena Casei de Cultură Suceava va urca trupa de teatru „Pi”, formația liceului ”The Unknowns” și corala de fete ”Ciprian Porumbescu”, coordonată de către profesorul preot Lucian Tablan Popescu. “Este o poveste de Crăciun cu toate cele cinci personaje din Scooby Doo – Scooby, Freddie, Daphne, Velma, Norville Shaggy, o poveste despre copilărie, visuri și nostalgii”, au completat organizatorii. Pentru prima dată, în acest an, la organizarea evenimentului caritabil, devenit tradiție la Colegiul Național “Ştefan cel Mare”, au participat și elevii clasei a V-a. Banii strânși din vânzarea biletelor vor ajunge la un elev cu probleme de sănătate. Costul unui bilet este de 20 de lei, iar cei care vor dori să doneze mai mult, o vor putea face, în sală urmând să fie amplasate, urne pentru donații.

Organizatorii evenimentului au pregătit și o tombolă. În schimbul sumei de cinci lei, participanții vor putea câștiga bilete la festivaluri de muzică, o boxă Sony, ședințe foto sau de make-up, abonamente la sală de fitness. (Cristina RUŞTI)

 

reportersite