Wednesday , November 30 2022

Bălan: Programul de guvernare PNL, alternativă la ”guvernarea socialistă”

balan 2 nov [800x600]

“Acest program propus de PNL este un program orientat către dezvoltarea clasei de mijloc şi a capitatului autohton, către creşterea calităţii vieţii prin educaţie, sănătate şi cultură”, a explicat vicepreşedintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan

 
Lansarea programului de guvernare al PNL eveniment care a avut loc la finele săptămânii trecute la Bucureşti reprezintă un pas important înainte pentru societatea românească, a declarat duminică vicepreşedintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan. Prin lansarea acestui document, a spus parlamentarul liberal sucevean, PNL vine cu o alternativă la guvernarea socialistă ”lipsită de viziune, direcţie şi voinţă politică puternic ancorată încă în promisiunile mincinoase ale campaniei electorale din 2014”. Parlamentarul liberal a subliniat că programul de guvernare propus de PNL este un program orientat către dezvoltarea clasei de mijlocşi a capitatului autohton. “Modernizarea în toate domeniile cheie reprezintă obiectivul principal al guvernării PNL, obiectiv consolidat de un program economic propriu coerent, cu soluţii liberale. Acest program propus de PNL este un program orientat către dezvoltarea clasei de mijloc şi a capitatului autohton, către creşterea calităţii vieţii prin educaţie, sănătateşi cultură”, a explicat deputatul sucevean.
El a arătat că o atenţie deosebită este acordată şi domeniilor precum agricultura, tehnologia informaţiei, infrastructura de transport ca domenii economice prioritare. “Cel mai important principiu avut la elaborarea acestui concept de guvernare PNL este cel potrivit căruia ”fiecare om contează- nu lăsăm pe nimeni deoparte”. PNL îşi asumă politicile de echilibrare socială care sunt susţinute de politici de încurajare a economiei”, a explicat deputatul PNL. Ioan Bălan  a mai spus că programul de guvernare al PNL  prezentat pe 28 februarie 2015 la Bucureşti este în directă concordanţă cu programul în 10 puncte prezentat de Klaus Iohannis în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale şi constituie baza parteneriatului pentru realizarea dezideratului “România lucrului bine făcut”. (O.S.)

Vezi si

80 de cadre medicale veterinare au solicitat vaccinare antirabică, după semnalarea a patru cazuri de turbare în doar 10 zile

Patru cazuri de rabie la câini din gospodării au fost raportate, în perioada 15 – …

3 comments

  1. Să explice acum domnul Bălan de ce PDL a tăiat pensii si salarii!Acum prezintă un program de guvernare de pe o poziţie luată cu împrumut PNL.Le merge minte la cei de la PDL.S-au gândit să-si schimbe sigla paridului,dar năravul sigur l-au păstrat.Nu stiu cum n-au pic de jenă să prezinte un program de guvernare.Pe vremea PDL-ului au furat cu mc de euro şi declarau că suntem în criză.Criza a fost pentru popor!Probabil li s-au terminat banii si atunci s-au gândit să-i adune de la popor prin taieri de pensii şi salarii!!!!!!!!!!!!!

  2. Sa traiţi dl. Balan! O ţigară, o biscuite…
    Cam asta aţi făcut dvs. pana acum, iar acum vreţi din nou guvernarea. Chiar ca suntem niste proşti, dar mai ales laşi. Daca eram in China, acum eraţi “cazaţi” in cimitirul nou al d-lui Nita.
    Vreti puterea… O sa v-o dăm…cu putere mare.

  3. cita ipocrizie. ce bine am dus-o in guvernarea pdlista si capitalist salbatica.abia mai dovedeste dna sa-i felicite.