Friday , July 1 2022

Bălan: "Modernizarea Sucevei va trebui să înceapă de la scara fiecărui bloc"

Deputatul Ioan Bălan, care şi-a anunţat participarea la competiţia internă din PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria municipiului Suceava, spune că modernizarea oraşului trebuie făcută din faţa blocului, nu numai din faţa Casei de Cultură  

balan 2 nov [800x600]

Co-preşedintele Organizaţiei municipale Suceava a Partidului Naţional Liberal, deputatul Ioan Bălan, vicepreşedinte pentru regiunea Nord – Est a PNL, are în vedere, cum se ştie deja, candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Suceava. In interiorul formaţiunii politice pe care o reprezintă există deja o competiţie internă a cărei rezultat, bazat şi pe sondaje de opinie ce vor fi făcute în perioada următoare, vor fi publice abia în cursul lunii septembrie a acestui an.
Până atunci însă, Ioan Bălan şi-a făcut propria listă de priorităţi ca potenţial candidat la funcţia de primar al municipiului Suceava şi are deja în vedere o nouă abordare a acestora.
“Sucevenii au fost învăţaţi că cele mai importante priorităţi ale lor pornesc din faţa Casei de Cultură. Fiecare dintre ei însă ştiu că problemele pornesc de pe scara blocului. Am avut discuţii, dau doar un exemplu, cu doamne din cartierul Georghe Enescu, din spatele blocului Dorna, de pe bulevard. Mi s-a transmis că şi pe aleile din spatele blocurilor de faţadă de la bulevard locuiesc doamne care ştiu să se încalţe şi să poarte un pantof cu toc. Din păcate, până să iasă la bulevard, trebuie să vină, de ani întregi, cu opincuţe. Ca în anii vechi, când pentru a ajunge la şosea, trebuiau părinţii şi bunicii noştri să iasă în uliţă cu ciubote şi după aceea îşi punea pantofii, dacă ieşeau la oraş”, a explicat Ioan Bălan.
Deputatul PNL spus că, dacă va fi desemnat candidat pentru funcţia de primar al municipiului Suceava, nu va ţine cu dinţii de ideea că centrul Europei este la Suceava, iar modernizarea Sucevei va trebui să înceapă de la scara fiecărui bloc.
“Am fost lăsaţi să credem mereu că modernizarea oraşului se face din faţa Casei de Cultură. Nu este aşa. Contribuabilii plătesc bani, sunt prea săraci să îşi permită să nu îşi plătească la zi impozitele, pentru că penalităţile şi majorările ulterioare i-ar covârşi. Pe de altă parte, sucevenii sunt mereu contribuabili, dar aproape niciodată beneficiari”, a concluzionat Ioan Bălan.

Vezi si

IPJ Suceava scoate la concurs 28 de posturi de AGENT și OFIȚER de POLIȚIE 

Inspectoratul de Poliție Judetean Suceava a anunțat că, începând cu data de 29 iunie 2022,  …

One comment

  1. mai lasa-ne, de 10 ani tot ne modernizati.