Sunday , January 29 2023

BALAN: “Cât de cinic poți să fii ca să acuzi PNL după ce tu, PSD, ți-ai bătut joc de finanțele țării?”

Vicepreședintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Balan, a apreciat, joi, ca nepotrivită și ipocrită atitudinea celor din PSD Suceava care încearcă să ia din nou apărarea fostului lider de partid, Liviu Dragnea, care a fost condamnat pentru că a folosit în interesul partidului fonduri destinate pentru protecția copilului.

„Văd astăzi că cei de la PSD vor să răstălmăcească lucruri care sunt foarte clare în mintea românilor și se folosesc de propunerea privind dublarea alocațiilor pentru copii în mod nepotrivit pentru a-l apăra pe fostul lor lider, Liviu Dragnea, care a ajuns unde a ajuns exact pentru că a furat din banii copiilor”, a spus Balan.

Deputatul liberal sucevean a spus că expresia folosită la începutul acestui an „Cât de cinic poți să fii, ca să furi de la copii”, a fost folosită doar în contextul în care fostul lider PSD, pe atunci președinte al Camerei Deputaților, nu voia să fie dublate alocațiile copiilor în contextul în care era judecat pentru că a folosit fonduri de la Protecția Copilului pentru a plăti angajate de la partid.

„Văd că acum PSD Suceava, cu ipocrizia cunoscută, a adaptat această expresie și spune „Cât de cinici puteți fii, voi care n-ați votat dublarea alocațiilor la copii” în condițiile în care Guvernul PNL va fi cel care va trebui să găsească soluții pentru dublarea acestor alocații după ce Guvernul PSD a devalizat finanțele țării”, a spus Balan.

El a subliniat că PNL dorește să asigure copiilor acestei țări o copilărie cât mai lipsită de griji, dar că dezastrul guvernărilor PSD din ultimii șapte ani limitează spațiul fiscal în care se poate desfășura noua guvernare.

„Cât de cinic poți să fii ca să acuzi PNL după ce tu, PSD, ți-ai bătut joc de finanțele țării?”, s-a întrebat Ioan Balan.

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …