Saturday , February 4 2023

Băiețel de 8 ani, lovit mortal de o mașină, la Voitinel

Copilul a apărut în fața mașinii de după un tractor parcat, iar șoferul de 19 ani nu l-a putut evita. Băiatul a murit în camera de primiri urgențe a Spitalului din Rădăuți  

Un băiat de 8 ani aflat pe bicicletă a murit miercuri seară la Spitalul din Rădăuți după ce a fost lovit de o mași­nă. El a apărut în fața mașinii brusc, de după un tractor parcat.

Pe 13 martie, în jurul orei 16.30, Mitică C., de 19 ani, din comuna Voitinel, conducea autoturismul marca VW Passat pe drumul comunal Brădet, de pe raza localității Voitinel, către DN 2E. Când a ajuns în apropierea unei case, a intrat în coliziune față spate cu biciclistul  Timotei L., de 8 ani, din comuna Voitinel, care a pătruns pe drumul public de după un tractor parcat pe sensul opus de mers al autoturismului.

În urma impactului, biciclistul a fost proiectat în șanțul de pe marginea drumului.  Băiețelul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Ră­dăuți, iar în urma leziunilor suferite a decedat la ora 18.10,  în camera de primiri urgențe.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind ne­gativ, după care i s-au recoltat probe de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți. Polițiștii au întocmit dosar de penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”. (O.S.)

 

Vezi si

Individ din Arbore, arestat pentru 30 de zile după ce a furat gresie, mobilă și o mulțime de scule, toate în valoare de 40.000 de lei, dintr-o curte din Volovăț

Vineri, 3 februarie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți a …