Friday , January 27 2023

Băiat de 14 ani, prins la volanul unei mașini pe DN17

Sâmbătă seara, în jurul orelor 20:50, lucrătorii SPR 11 Pojorâta în timp ce efectuau activități de oprire și control trafic la intersecția D.N.17 cu D.J. 175  au observat un autoturism marca Ford Focus ce se deplasa pe D.N.17 din direcția Sadova spre Iacobeni, autoturism ce a redus viteza și a semnalizat dreapta intenționând să vireze pe D.J.175, spre Fundu Moldovei, iar la vederea echipajului de poliție a rămas pe D.N 17 accelerând.

În continuare echipajul de poliție s-a deplasat în căutarea autovehiculului, iar la intersecția D.N.17 cu Drumul Comunal neclasificat ,,Pepinieră”, a observat autoturismul în cauză cum a încercat să întoarcă, intrând în șanțul de pe partea dreaptă, autoturismul rămânând suspendat.

De la volanul autoturismului a ieșit minorul D. I., de 14 ani,  localnic, din partea dreaptă față minorul G. A. și pasagerul din spate, M. C. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest la fața locului, rezultatul fiind negativ.

De asemenea la fața locului s-a prezentat și proprietarul autoturismului C. G. care a recunoscut faptul că a încredințat mașina minorului, cunoscând că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de : ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „încredințarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere”.

secretarasite

Vezi si

Canotorii suceveni Ancuța Bodnar și Marius Cozmiuc, premiați la Gala Sportivul Anului 2022, ca membri ai celor mai bune echipe

Joi seară, la Opera Națională din București a avut loc Gala Sportivul Anului 2022, eveniment …