Saturday , December 3 2022

Azi au loc primele 15 interviuri ale candidaților la posturile vacante de directori școlari

Proba de interviu din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat începe azi, fiind programate 15 interviuri. Vor fi evaluați candidații pentru posturile vacante de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava, Colegiul Tehnic ”Samuil Isopescu” Suceava, Liceul Tehnologic ”Vasile Gherasim” Marginea, Centrul Şcolar de Educație Incluzivă Suceava, Clubul Copiilor Rădăuți, Şcoala Gimnazială Bivolărie, Şcoala Gimnazială Măriței, Clubul Sportiv Şcolar Rădăuți și Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava.

Susținerea probei de interviu va avea loc la Colegiul Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza” Suceava, azi și mâine. În această sesiune a concursului, 20 de candidați au exprimat 27 de opțiuni, care vizează ocuparea a 19 posturi vacante în județ.

În cazul Colegiului Național ”Mihai Eminescu” Suceava, un candidat a optat să susțină proba de interviu atât pentru postul de director, cât și pentru cel de director adjunct, pentru cel din urmă având contracandidat. Concurență de doi candidați există pentru posturile vacante de director adjunct la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava, cel de director adjunct la Centrul Şcolar de Educație Incluzivă Suceava, pentru postul de director la Şcoala Gimnazială Bivolărie și pentru cel de director la Clubul Sportiv Şcolar Rădăuți. Candidatul la postul de director adjunct al Colegiului Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava a optat și pentru funcția de director al Şcolii Gimnaziale nr. 4 Suceava.

La nivelul județului Suceava sunt vacante 45 de posturi de conducere în unitățile de învățământ preuniversitar, și anume 32 de director și 13 de director adjunct. (O. NUȚU)

Vezi si

Amendă de 2.000 de lei pentru un șofer din Straja prins transportând lemn fără acte în valoare de 335 de lei

Joi, 1 decembrie, în jurul orei 15:45,  pe DJ 209G, pe raza comunei Brodina,polițiștii au …