Wednesday , February 1 2023

Azi are loc parada obiceiurilor de iarnă

Parada măștilor va începe de la ora 11:00, cu plecarea coloanei de la Stațiunea de Cercetări Agricole urmând traseul obișnuit: Stadionul Areni, Primăria Municipiului Suceava, Policlinica Areni, Palatul de Justiție, Centrul comercial „Bucovina”, Muzeul Bucovinei, Palatul Administrativ Suceava și va fi urmată de un spectacol de datini și obiceiuri de iarnă. Spectacolul se va desfășura pe esplanada Casei de Cultură din Suceava, începând cu ora 12:00 și va ține până la ora 21:00

Azi are loc deja tradiționala paradă a obiceiurilor de iarnă de la Suceava. Evenimentul se derulează în cadrul Festivalul Internațional al Obiceiurilor de Iarnă și, în mod tradițional, are loc în a treia zi de Crăciun, pe 27 decembrie, în municipiul Suceava.

Parada măștilor, cum mai este cunoscută publicului larg, va începe de la ora 11:00, cu plecare a coloanei de la Stațiunea de Cercetări Agricole urmând traseul obișnuit: Stadionul Areni, Primăria Mu­­nicipiului Suceava, Policlinica Areni, Palatul de Jus­tiție, Centrul comercial „Bu­covina”, Muzeul Bucovinei, Palatul Administrativ Suceava și va fi urmată de un spectacol de datini și obiceiuri de iarnă. Spectacolul se va desfășura pe esplanada Casei de Cultură din Suceava, începând cu ora 12:00 și va ține până la ora 21:00. La paradă și la spectacol vor participa grupuri de colindători și urători și cete de mascați din toate zonele județului Suceava, dar și din județel­e învecinate și din străinătate. Evenimentul are loc în cadrul programului „Crăciun în Bucovina”, organizat de Consiliul Județean Suceava și Centrul Cultural Bucovina. (D.P.)

 

Vezi si

Anul acesta va fi reluată licitația anulată în pandemie pentru modernizarea a 10 locuri de joacă din Suceava

Primăria Municipiului Suceava va relua modernizarea unui număr de 10 locuri de joacă din oraș …