Thursday , December 8 2022

Autospecială pentru decontaminarea personalului Spitalului Județean, instalată în curtea acestuia

Militarii trimiși la Suceava în sprijinul autorităților locale au instalat, în curtea Spitalului Județean Suceava, o autospecială de decontaminare personal. Această autospecială va fi parte componentă a traseului epidemiologic stabilit de conducerea militară a spitalului. Personalul medical va putea fi decontaminat atât la intrarea în tură, cât și la plecarea din instituție.

„Cum spuneam acum câteva zile, în războiul acesta toți avem arme, pentru că toți putem lupta cu ceva. Fiecare poate ajuta după pregătirea și posibilitățile lui. Important e să-i susținem pe cei din linia întâi, personalul medical. Asta fac și colegii noștri de la Batalionul 202 Apărare CBRN (Intervenție la dezastre) „General Gheorghe Teleman” care se află de 4 zile la Spitalul de Urgențe din Suceava, unde au decontaminat spațiile interioare, alei, trotuare, intrări”, se arată într-un comunicat pe contul de facebook al Ministerului Apărării Naționale. Conform sursei citate, cu toții putem ajuta cumva iar MApN a mulțumit tuturor românilor care au înțeles cât de important este să respectăm măsurile de limitare a răspândirii virusului. (D.P.)

Vezi si

Flutur: Bugetul pe 2023 se situează la nivelul lui 2022. Nu vor fi blocate conturile primăriilor sucevene din cauza proiectului “Utilități și mediu”

Președintele Consiliului Jude­țean Suceava, Gheorghe Flutur nu exclude ca bugetul de stat pe anul viitor …