Wednesday , November 30 2022

Autobuze TPL, puse la dispoziție pentru participanții la evenimentele ce vor avea loc în Cetatea Sucevei, pe parcursul lunii august

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat curse regulate cu autobuze TPL, începând cu data de 6 august, pentru participanții la evenimentele ce se vor desfășura la Cetatea de Scaun a Sucevei.

Societatea de Transport Public Local de călători va pune la dispoziție programul linei 7, cu următorul traseu: Centru – Uzina Electrică – Cimitirul Pacea – Cetatea de Scaun a Sucevei, ce va fi asigurat de mijloacele de transport în comun, prin curse regulate din 30 în 30 de minute.

Programul anunțat de viceprimarul Harșovschi prevede curse regulate în perioada 6-8 august, între orele  09:00 – 21:00, între 13 și 15 august, programul mijloacelor de transport în comun se va desfășura între orele 09:00-22:30, iar în zilele de 20, 21 și 22 august cursele din 30 în 30 de minute vor începe cu ora 12:00 și vor fi efectuate până la 22:00. Traseul liniei 7 va fi asigurat în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

În zilele de 6 și 7 august va avea loc cea de a III-a ediție a Festivalului Bucovina Rockfest, organizat de Asociația Legio Phoenix MC Suceava. Între 13 și 15 august, la Muzeul Național al Bucovinei, va avea loc evenimentul ”Povești medievale în Cetatea Sucevei”, iar în zilele de 13 și 14 august se va desfășura cea de a XII-a ediție a ”Suceava Blues Festival, organizat de Asociația ”Pentru Suceava”. Evenimentul ”Seri muzicale în Cetatea Sucevei” este organizat în perioada 20 – 23 august, începând cu ora 19:30.

Evenimentele desfășurate sunt finanțate de Municipiul Suceava, printr-un contract de asociere încheiat cu asociațiile organizatoare, cu excepția evenimentului ”Seri muzicale în Cetatea Sucevei”. (O. N.)

Vezi si

Mănăstirea Teodoreni se va extinde începând cu anul viitor

Un nou corp de chilii va fi construit, cel mai probabil de anul viitor sau …