Thursday , September 29 2022

Audi prins în trafic de polițiști, la câteva ceasuri după ce i-au fost reținute plăcuțele de înmatriculare

Miercuri, 2 februarie, în jurul orelor 17.30, vpolițiștii din Rădăuți au observat în trafic  un autoturism care nu avea plăcuțe de înmatriculare , motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, oprindu-l pe str. Mihai Viteazul.

politia, masina noua Obiectiv

Când a zărit mașina de poliție, șoferul Audi-ului A8 a oprit mașina și a încercat să fugă, fiind însă prins imediat de polițiști. În urma verificărilor efectuate s-a constat că miercuri, la orele 13:45, lui B. Romeo-Marian, de 21 ani, din Dolhasca, i s-au reținut certificatul de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare ale mașinii.

Tânărul a fost dus la sediul Poliței Rădăuți, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. El s-a ales dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Vezi si

Absolventă a Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, premiată și felicitată de conducerea ASE București și de ministrul Educației

Absolventa Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, promoția 2022, Denisa Siminiuc, a fost premiată și felicitată …