Sunday , December 4 2022

Audi pregateste lansarea noului SUV Q8 (GALERIE FOTO)

audi q8

Wolfgang Durheimer, şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Audi, a confirmat intenţia de lansare a SUV-ului Q8, viitorul vârf de gamă Q al nemţilor, potrivit automarket.ro.
Audi Q8 va deveni vârful de gamă al liniei de SUV-uri oferite de producătorul din Ingolstadt, anunţă englezii de la Autocar. Noul model va avea o siluetă de coupe şi va fi prezentat drept versiunea SUV a lui A8, cu toate că va fi bazat pe platforma care va genera viitoarele Q7, Cayenne şi Touareg. Vestea vine de la Wolfgang Durheimer, şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Audi. Platforma sa, MLB, va fi utilizată ulterior şi de SUV-urile Bentley şi Lamborghini.
„Audi are cel mai mare SUV din concern, nu văd de ce am schimba asta. Putem să-l facem mai mare decât Q7, mai ales că acest segment este în creştere”, le-a declarat Wolfgang Durheimer englezilor de la Autocar. Astfel, noul Q8 va fi mai mare decât X6, existând posibilitatea ca acesta să fie mai mare şi decât Range Rover Sport, principalul său rival.

Vezi si

Călăreț rănit de un șofer băut, pe DN 18, la Ciocănești

Sâmbătă seara, la ora 17.32, un bărbat de 36 ani, din comuna Ciocănești, în timp …