Thursday , February 2 2023

Audi plin cu tigari de contrabanda, descoperit de polițişti la Sucevița

Vineri dimineata, în jurul orei 09.00, polițiștii din Marginea  au efectuat mai multe activități de pândă și urmărire pe raza comunei Sucevița.

În cadrul acestor activități, a fost identificat un autoturism marca Audi A6 de culoare neagră, cu volanul pe partea dreaptă, acesta ignorând semnalele  și continuându-și deplasarea, fiind mai apoi găsit abandonat și asigurat pe raza localității Sucevița, în zona denumită ,,Bercheza.”

Autoturismul a fost transportat cu o platformă la sediul Poliției municipiului Rădăuți, unde în interiorul acestuia au fost identificate un total de 11.770 pachete de țigări, respectiv 8.000 pachete de țigări marca MARBLE, fără timbru fiscal, cu inscripția Duty Free, 970 pachete de țigări marca ASHIMA, fără timbru fiscal,  920 pachete de țigări marca Compliment Blue, fără timbru fiscal, cu inscripția Duty Free, 960 pachete de țigări marca Compliment Violet, fără timbru fiscal, cu inscripția Duty Free, 920 pachete de țigări marca Marvel, albastru, fără timbru fiscal, cu inscripția Duty Free.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 4.000 EU, întreaga cantitate de țigări, în valoare de 136.000 lei și celelalte bunuri identificate în interiorul acestuia au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de contrabandă și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …

One comment

  1. Politistii din Marginea confisca mai multe tigari decat cei de la frontiera…