Sunday , October 2 2022

Au reapărut cozile de dricuri la Morga Spitalului Județean. Luni au fost ridicate 20 de sicrie

Conducerea unității spitalicești a decis repornirea vagonului frigorific din curtea spitalului pentru a separa cadavrele covid de cele non-covid

Luni, 29 iunie 2020, de dimineață, mașinile pompelor funebre din județ au stat din nou la coadă pentru a ridica sicriele cu trupurile neînsuflețite ale persoanelor decedate în week-end-ul care tocmai s-a încheiat.

După cum a declarat managerul Spitalului Judetean, medicul Anatolii Buzdugan, până la orele 15.00, au fost ridicate 20 de sicrie.

”E adevărat că astăzi am avut mai multe persoane decedate decât de obicei. Au fost 20 de sicrie, dar înainte de orele 15.00 a fost ridicat și ultimul. Lumea a venit de dimineață și s-a făcut aglomerație. Procedurile sunt destul de stufoase. Întâi au fost eliberate sicriele non-covid, iar apoi s-a continuat cu cele Covid. Trebuie respectate procedurile. Plus că pentru fiecare persoană decedată în parte trebuie transmise documente către Primărie și durează. Din aceste motive astăzi a fost mai aglomerat decât de obicei”, a explicat medicul neurochirurg Anatolii Buzdugan. Acesta a completat că, ”pentru a separa cadavrele covid de cele non-covid s-a repornit și vagonul frigorific din curtea spitalului”. (Cristina RUȘTI)

Vezi si

USV va marca deschiderea anului universitar 2022-2023 cu un concert susținut de DJ Grim Ex

Luni, 3 octombrie 2022, de la ora 19:00, pe esplanada din fața corpului A al …

No comments

  1. Mor maica, mor ce sa faca si ei, dupa ce timp de 3 luni bolnavii cronici au fost lasati de izbeliste.