Tuesday , September 27 2022

Aţi văzut această fată?

irina florentina birleanu


Poliţia desfăşoară activităţi de găsire a minorei Irina Florentina Bîrleanu, de 15 ani, domiciliată în oraşul Dolhasca, fără forme legale în sat Gulia, oraş Dolhasca, care pe 1 septembrie 2013, la orele 08.30, a plecat de acasă, fară a putea fi depistată până în prezent.
Semnalmente: înălţimea de 1,60 – 1,65 metri, circa 55 – 60 kilograme, păr şaten, lung mai jos de nivelul umerilor, ten deschis la culoare, ochi căprui, constituţie atletică. Ca semne particulare, prezintă cicatrice postoperatorie de apendicită. La data dispariţiei, minora era îmbrăcată cu pantaloni jeans de culoare albastru, pulover gri, geacă din imitaţie de piele de culoare neagră, în picioare purta cizme tricotate, de vară, de culoare roz.
Adolescentta a mai fost plecată de acasă, revenind de fiecare data.
Ajutorul dumneavoastră poate duce la găsirea acestei tinere.
În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să sunaţi la 116.000 număr telefonic special pentru copiii dispăruţi.

Vezi si

LUNGU: Grădinița de la Colegiul ”Mihai Eminescu” va fi dată în funcțiune pe 1 decembrie 2022, iar cea din Ițcani, de la Școala 7, până pe 30 iunie 2023

După ce recent au fost date în funcțiune 2 grădinițe cu program prelungit pe fonduri …