Atac cu pietre asupra casei socrilor și mașinii activistului de mediu Daniel Bodnar

reportersite
22 septembrie 2020, 7:25

secretarasite
Într-o postare pe facebook, Daniel Bodnar, unul dintre cei mai vocali activiști de mediu din județul Suceava, a anunțat că în noaptea de 20 spre 21 septembrie casa socrilor săi din Vicovu de Sus și mașina sa, parcată în curte, au fost vandalizate.


Bodnar a pos­tat și mai multe fotografii din care se observă că au fost sparte ferestre ale casei și BMW-ul său are luneta spartă, portierele și alte elemente de caroserie fiind lovite.
Conform activistului de mediu,acesta se afla în noaptea de duminică spre luni la socrii săi, iar în jurul orei 1.00, persoane deocamdată necunoscute au intrat în curtea gospodăriei, după ce au coborât dintr-un AUDI și au vandalizat mașina și casa.

Bodnar susține în postarea res­pectivă că în spatele atacului s-ar putea afla hoții de lemne și spune că a fost amenințat de fratele unui pădurar și de administratorul unei firme de exploatare a lemnului, după ce în urmă cu câteva zile i-ar fi prins cu un transport ilegal de lemn.
Activistul de mediu a anunțat că a depus plângere la Poliție. Reamintim că acum câteva zile, un transportator de lemn împreună cu o altă persoană l-au atacat pe Daniel Bodnar chiar sub ochii polițiștilor, după ce activistul de mediu a anunțat autoritățile despre un transport ilegal de lemn. (O.S.)
secretarasite