Wednesday , February 8 2023

Astăzi a fost deschis podul provizoriu din zona Verești

In cursul zilei de vineri a fost deschisa circulatia intre Udesti si Veresti, pe un pod provizoriu peste apa Sucevei. Conform presedintelui consiliului Judetean Suceava, podul provizoriu prin albie are o lungime de 43 de metri și o lățime de 5 metri și are și placă de beton armat deasupra și un sistem special de prindere în albia râului. Varianta de ocolire, cu tot cu rampe, are 434 de metri.

“In 19 martie s-a deschis licitația pentru lucrările de execuție la pod, urmând să fie reabilitată deschiderea 4 a podului unde s-au uzat capetele de grindă. Sper ca în vara aceasta să se încheie lucrările pentru a putea relua circulația pe pod. Prin această variantă cu pod provizoriu se deblochează traficul între Udești și Verești pentru ca cetățenii din zonă să poată circula”, a anuntat vineri Gheorghe flutur, presedintele CJ Suceava.

Vezi si

Un elev al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni a returnat o borsetă cu bani găsită pe stradă

În data de 6 februarie a.c., în jurul orei 19.30, Ionuț-Eduard, elev al Școlii Militare …

One comment

  1. D-le Flutur cu tot respectul , la veresti ati fost pe la salcea ? Sau ati mers pe la Ipotești -Bosanci ? Doar de curiozitate si dacă ati fost pe la Ipotești cam ce părere aveți ? Nu de comuna , de drum ma refer ? Este IMPRACTICABIL , va mulțumesc