Saturday , January 28 2023

Asfaltarea străzii spre piața en-gros  a Sucevei a fost finalizată

Au fost finalizate lucrările de reabilitare și modernizare a străzii Triajului, din cartierul Burdujeni, cea care face legătura între str. Calea Unirii și Piața en-gros a municipiului Suceava.

Un anunț în acest sens a fost făcut de viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, care s-a ocupat îndeaproape de proiect. De altfel, viceprimarul a prezentat în informarea transmisă luni după amiază și datele tehnice ale investiției: suprafață totală stradală de 3040 mp (aproximativ 500 de metri liniari lungime, cu o lățime de 6 metri), 292 tone la strat de asfalt de uzură, 66 tone la stratul de binder, material geocompozit pentru o mai bună aderență cu stratul existent, pe întreaga suprafață.

De asemenea, a fost reabilitat și trotuarul existent, iar pentru a proteja pietonii, se montează un gard de protecție. La refacerea trotuarului, viceprimarul a precizat că s-a acționat pe o suprafață de 508 mp, fiind montați 491 metri liniari de bordură mare și 368 metri liniari de bordură mică. „După închiderea porilor se va aplica marcajul stradal. Continuăm!”, a precizat Lucian Harșovschi, adăugând că în cartierul Burdujeni se mai lucrează pe străzile Amurgului, Eroilor și Ecaterina Teodoroiu. (D.P.)

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …