Thursday , May 23 2024

Asfaltarea străzii spre piața en-gros  a Sucevei a fost finalizată

Au fost finalizate lucrările de reabilitare și modernizare a străzii Triajului, din cartierul Burdujeni, cea care face legătura între str. Calea Unirii și Piața en-gros a municipiului Suceava.

Un anunț în acest sens a fost făcut de viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, care s-a ocupat îndeaproape de proiect. De altfel, viceprimarul a prezentat în informarea transmisă luni după amiază și datele tehnice ale investiției: suprafață totală stradală de 3040 mp (aproximativ 500 de metri liniari lungime, cu o lățime de 6 metri), 292 tone la strat de asfalt de uzură, 66 tone la stratul de binder, material geocompozit pentru o mai bună aderență cu stratul existent, pe întreaga suprafață.

De asemenea, a fost reabilitat și trotuarul existent, iar pentru a proteja pietonii, se montează un gard de protecție. La refacerea trotuarului, viceprimarul a precizat că s-a acționat pe o suprafață de 508 mp, fiind montați 491 metri liniari de bordură mare și 368 metri liniari de bordură mică. „După închiderea porilor se va aplica marcajul stradal. Continuăm!”, a precizat Lucian Harșovschi, adăugând că în cartierul Burdujeni se mai lucrează pe străzile Amurgului, Eroilor și Ecaterina Teodoroiu. (D.P.)

Vezi si

Gheorghe Flutur s-a întâlnit cu fermierii în piața din Arbore: Trebuie ajutați să își vândă mai bine produsele

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost miercuri de dimineață în piața de la Arbore, …