Friday , December 2 2022

Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum pe arhitectul sucevean Bogdan Adomniței

Un tânăr sucevean de succes, condus pe ultimul drum! Este vorba despre Bogdan Adomniței, arhitectul care și-a pierdut viața la finele săptămânii trecute într-un accident aviatic.

Iar miercuri la orele amiezii, a avut loc ceremonia de înmormântare a lui. Cu o zi mai devreme, Consiliul Local Suceava s-a întrunit în ședință extraordinară (ținută în format online) pentru a vota un proiect de hotărâre în urma căruia lui Bogdan Adomniței i se va acorda post-mortem titlul de cetățean de onoare al Municipiului Suceava.

Numeroase au fost persoanele care au mers, miercuri, să îl conducă pe ultimul drum pe tânărul arhitect sucevean cu o carieră de succes. Dorința familiei a fost să nu se filmeze din cimitir și nici din curtea bisericii. În mod evident, din interiorul bisericii nu se punea problema. Iar dorința a fost respectată ca atare.

Pentru cei care au fost în trecere pe la orele 13:00 a zilei de miercuri și au văzut șirul lung de coroane de flori și poate mai mult de atât șirul lung de oameni care așteptau resemnați și/sau îndurerați de la intrarea în curtea bisericii până la intrarea în biserică și în lateralele bisericii Turnu Roșu (hramul este al Sf. Simion), imaginile sunt grăitoare. (Dan PRICOPE)

Vezi si

Filtre rutiere și controale făcute de polițiști în pub-uri și săli de jocuri din Vicovu de Sus

Având în vedere evoluţia situaţiei operative  la nivelul zonei de competență a Poliției Orașului Vicovu …