Tuesday , September 27 2022

Arbitri batuti si sechestrati, dupa un meci de Liga a IV-a, la Malini

Bucovina Fr\t\utii Noi a r\mas `n cursa pentru titlu, dup\ ce a c=[tigat ieri, cu scorul de 1-0, `n fieful celor de la Foresta M\lini, `n derbyul etapei a XXII-a din Liga a IV-a n imediat dup\ faza golului marcat de Apostol, juc\torii [i oficialii gazdelor [i-au v\rsat nervii pe arbitri, aplic=ndu-i un pumn `n plin\ figur\ tu[ierului Adrian Ghiu]\ n la finalul meciului, arbitrii au fost acuza]i de luare de mit\, perchezi]iona]i de bani [i sechestra]i timp de dou\ ore `n vestiar, fiind nevoie de interven]ia poli]iei

Bucovina Fr\t\u]ii Noi a r\mas `n cursa pentru titlul de campioan\ `n Liga a IV-a, dup\ ce s-a impus ieri, cu scorul de 1-0, pe terenul celor de la Foresta M\lini, `n derbyul etapei a XXII-a. Bucovina [i-a asigurat victoria la jum\tatea reprizei secunde printr-un gol marcat de Apostol de la circa 20 de metri, reu[ita oaspe]ilor venind la o faz\ scandaloas\ `n urma c\reia juc\torii [i oficialii gazdelor [i-au v\rsat nervii pe arbitrii, centralul Marius {uhan fiind practic `ncol]it la centrul terenului, `n vreme ce asistentul Adrian Ghiu]\ s-a ales cu un pumn `n plin\ figur\. ~n lipsa oric\rei for]e de ordine, chiar dac\ Asocia]ia Jude]ean\ de Fotbal a solicitat expres prezen]a jandarmeriei la acest joc, “galben-verzii” [i-au continuat recitalul de prost gust la finalul meciului, delega]ia echipei oaspete av=nd nevoie de mai bine de jum\tate de or\ pentru a putea p\r\si incinta stadionului din M\lini. Mai mult, la sf=r[itul jocului, brigada de arbitri a fost acuzat\ de c\tre aceia[i oficiali ai gazdelor de luare de mit\, centralul Marius {uhan [i tu[ierul Adrian Ghiu]\ fiind agresa]i fizic, perchezi]iona]i de bani [i sechestra]i practic `n vestiar, fiind nevoie de interven]ia poli]iei pentru aplanare conflictului [i scoaterea celor trei cavaleri ai fluierului de pe stadion. Cazul urmeaz\ s\ ajung\ joi pe masa Comisiei de Disciplin\ din cadrul Asocia]iei Jude]ene de Fotbal Suceava.
~ntr-un alt meci de ieri, Minerul Iacobeni [i-a p\strat fotoliul de lider al clasamentului, dup\ ce s-a impus, cu scorul de 4-1, pe terenul celor de la Voin]a Stroie[ti. Forma]ia antrenat\ de Relu Buliga [i-a asigurat victoria prin golurile lui Irimia (2), Chira [i Bostan, reu[ita de onoare a echipei gazd\ fiind semnat\ de Moro[an, `n debutul reprizei secunde.
Scorul rundei a fost reu[it de Viitorul Liteni, care a bifat a patra victorie consecutiv\ `n sezonul de primavar\, dupa ce s-a impus s=mb\t\, cu scorul de 9-1, pe terenul celor de la Rapid II Mihoveni. “Alb-ro[ii” [i-au asigurat succesul dup\ pauz\ prin golurile marcate de Bijec (4), Scutelnicu, Patra[, Buziuc, Maranda [i Craiu. De partea cealalt\, gazdele au contat `n joc doar pe parcursul primei reprize, c=nd de altfel au izbutit s\ deschid\ scorul prin Moldovan.
N Rezultatele etapei a XXII-a:
Rapid II Mihoveni – Viitorul Liteni 1-9
Foresta Moldovi]a – Unirea Boroaia 3-1
Voin]a Stroie[ti – Minerul Iacobeni 1-4
Foresta M\lini – Bucovina Fr\t\u]ii Noi 0-1
Sporting II Arbore – Moldova Dr\gu[eni 6-3
Florconstruct P\tr\u]i – CS Gura Humorului 2-0
FC Marginea – Av=ntul Volov\] 2-3
Zimbrul Siret – Rar\ul C=mpulung 3-0
(D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

LUNGU: Grădinița de la Colegiul ”Mihai Eminescu” va fi dată în funcțiune pe 1 decembrie 2022, iar cea din Ițcani, de la Școala 7, până pe 30 iunie 2023

După ce recent au fost date în funcțiune 2 grădinițe cu program prelungit pe fonduri …