Aproape 30.000 de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite ieri în două mașini parcate în curtea unei case nelocuite din Straja

reportersite
16 septembrie 2020, 11:38

Marti, 15 septembrie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava  s-au deplasat la un imobil nelocuit de pe raza localităţii Straja, județul Suceava, despre care aveau date că se află depozitată o  cantitate mare de ţigări provenită din activităţi de contrabandă.

La faţa locului  poliţiştii de frontieră  au  depistat, în curtea imobilului respectiv, trei autovehicule, două mașini încărcate cu colete ce conţineau ţigări şi un autoturism de teren fără numere de înmatriculare.

Cu ocazia celor constatate, cele trei autoturisme au fost transportate la sediul  serviciului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 29.810 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă extracomunitară.
secretarasite
Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 350.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar cele trei autoturisme în valoare  totală de 56.000 lei, folosite în activitatea infracţională au fost  indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.
Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, efectuându-se totodată verificări în vederea identificării persoanelor implicate și tragerii la răspundere a acestora.

secretarasite

reportersite