Thursday , April 8 2021

Aproape 1.000 de persoane s-au vaccinat luni împotriva Covid 19

Din numărul total de 998 de persoane vaccinate, 903 au primit prima doză de vaccin. Ieri erau programate 906 persoane în vederea vaccinării, dintre care 900 pentru prima inoculare și șase pentru rapel

Numărul persoanelor vaccinate împotriva Covid 19 a crescut mult în ultimele două zile și dacă în cursul zilei de duminică s-au făcut doar 95 de vaccinări, luni, 1 martie, numărul acestora a crescut la 998 de persoane. Dintre acestea, 903 au primit prima doză de vaccin iar 96 de persoane au fost imunizate cu doza a doua de vaccin anti-Covid 19. Cele mai multe imunizări s-au făcut la Spitalul Județean Suceava, unde au fost vaccinate 207 persoane, urmat de Spitalul Gura Humorului cu 120 de imunizări. La unitatea spitalicească din Rădăuți s-au făcut luni, 90 de vaccinuri împotriva Coronavirus iar la spitalele din Câmpulung Moldovenesc și Siret s-au făcut câte 84, respectiv 78 de imunizări. La centrul de vaccinare din cadrul Colegiului Național ”Ştefan cel Mare” s-au vaccinat 38 de persoane, iar la Şcoala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava s-au vaccinat 64 de persoane. Cele mai puține vaccinări, dintre centrele comunitare din județ, s-au făcut la centrul de la Parcul Zoo Rădăuți, unde s-au vaccinat 17 persoane, iar celel mai multe s-au făcut la Stadionul Vatra Dornei, cu 132 de imunizări. La Casa de Cultură ”Alexandru Arșinel” din Dolhasca, s-au vaccinat luni, 46 de persoane.

”Pentru data de 2 martie, au fost programate 906 persoane în vederea vaccinării împotriva SarsCov2, dintre care 900 pentru prima inoculare și șase pentru rapel”, a menționat Gabriela Băncilă, purtătoare de cuvânt în cadrul DSP Suceva. Până pe data de 1 martie, în județul nostru s-au vaccinat împotriva Covid 19, un număr de 21.241 de persoane cu o doză și un număr de 16.079 de persoane cu două doze. (Cristina RUŞTI)

Vezi si

taxe, impozite, Suceava, Obiectiv

Veste bună la Primăria Suceava de 1 Aprilie. „Nu este păcăleală”, susține Ion Lungu 

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că încasările din taxe și impozite la data …