Thursday , September 29 2022

APIA Suceava anunță suspendarea activității de vizare a carnetelor de rentier agricol

Activitatea de vizare va fi reluată de către Centrele județene ale APIA începând cu data de 4 mai 2020  

În contextul măsurilor luate de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) de prevenire a riscului de răspândire la nivel național a infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2, APIA Sucea­va informează că a fost aprobată de către conducerea Ministerului Agri­culturii și Dezvoltării Rurale decizia de suspendare a activității de vizare a carnetelor de rentier agricol, începând de joi,12 martie 2020.

Această decizie este luată în aplicarea art.2 din Hotărârea nr. 6 din data de 06.03.2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României.

Activitatea de vizare va fi reluată de către Centrele județene ale APIA începând cu data de 4 mai 2020. „Precizăm că în conformitate cu prevederile OMADR nr. 1272/2005, cu modificările și completările ulterioare, vizarea carne­telor de rentier agricol se rea­­lizează până la data de 31 august 2020”, se arată într-o informare transmisă de directorul executiv al APIA Su­ceava, Eugen Mogoș.

Vezi si

Absolventă a Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, premiată și felicitată de conducerea ASE București și de ministrul Educației

Absolventa Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, promoția 2022, Denisa Siminiuc, a fost premiată și felicitată …