Thursday , December 1 2022

Apa rece si apa calda vor fi din nou sistate `n mai multe zone ale Sucevei

O parte din locuitorii cartierului George Enescu nu vor avea, ast\zi, ap\ potabil\ [i ap\ cald\ iar m=ine o parte din locuitorii cartierului Zamca nu vor beneficia de ap\ cald\, urm=nd ca `n noaptea de joi spre vineri s\ fie sistat\ furnizarea apei potabile `n mai multe zone din Obcine [i Areni
Ast\zi, Aleea Jupiter [i punctul termic George Enescu 4/3/2 vor r\m=ne f\r\ ap\ potabil\ `ncep=nd cu ora 08.00. ~ntreruperea apei este necesar\ pentru a se putea derula lucr\ri de reabilitare a re]elelor de alimentare cu ap\ potabil\. Societatea ACET SA Suceava estimeaz\ c\ se va relua serviciul de furnizare a apei potabile `n jurul orei 15.00. De men]ionat c\ pe durata `ntreruperii apei reci, toate locuin]ele arondate la punctul termic George Enescu 4/3/2 nu vor putea fi alimentate cu ap\ cald\.
Alte opriri ale furniz\rii apei potabile vor fi f\cute, joi, `n mai multe zone ale ora[ului, ca urmare a execut\rii altor lucr\ri din cadrul proiectului ISPA. De m=ine diminea]\, oprirea apei reci va afecta doar punctul termic Zamca 4, iar asta face ca s\ nu poat\ fi furnizat\ apa cald\ c\tre consumatorii racorda]i `n sistemul centralizat de termoficare. Joi seara, de la ora 20.00, [i p=n\ a doua zi diminea]\, `n jurul orei 06.00, mai multe zone din municipiul Suceava vor fi afectate de oprirea apri potabile.
Este vorba de Bulevardul 1 Decembrie 1918, de la intersec]ia cu strada Bistri]ei p=n\ la intersec]ia cu Calea Obcinilor, strada Calea Obcinilor, str\zile Victoriei, Viitorului, Rulmentului, Castanilor, Duzilor, Bulevardul Corneliu Coposu, str\zile F=nt=na Alb\, Bistri]ei, Sl\tioarei, General L. Mociulschi [i punctele termice Obcini 1, 2 [i 3. ~n aceste condi]ii, locuin]ele racordate la punctele termice respective nu vor avea ap\ cald\.
Totodat\, apa potabil\ va fi sistatt\ `n noaptea de joi spre vineri [i la locuin]ele de pe strada Universit\]ii, de la intersec]ia cu Bulevardul 1 Mai [i p=n\ la intersec]ia cu bulevardul George Enescu, la Dispensarul din Pia]a Mic\ situat pe Aleea Saturn, la blocul L56 de pe strada Mihai Viteazul [i punctul termic Areni 1. (D.P.)

Vezi si

Tânăr din Bogdănești, fără permis, prins extrem de beat la volan

În noaptea de marți spre miercuri, la ora 01.32, în afara localității Baia, în zona …

No comments

  1. bataie de joc , in ultimu hal, o sa imi fac o fantana in spatele blocului poate imi intrerupeti si apa de acolo !! Nesimtire