Saturday , October 1 2022

Apa calda non – stop in perioada Pastelui

Cet\]enii municipiului Suceava vor beneficia de ap\ cald\ non – stop `n perioada s\rb\torilor pascale. Anun]ul a fost f\cut, ieri, de primarul Ion Lungu, potriovit c\ruia societatea sucevean\ de termoficare va face tot posibilul ca s\ asigure, f\r\ oprire, at=t `nc\lzirea `n ora[ pe fondul schimb\rii vremii, c=t [i furnizarea non – stop a apei calde menajere. Asta `n condi]iile `n care la mai bine de jum\tate din punctele termice din Suceava, care nu au fost `nc\ modernizate, acest lucru nu se face din considerente ce ]in de rentabilitate, pe tot parcursul anului. Astfel, una din pu]inele perioade `n care sucevenii benefiuciaz\ de ap\ cald\ non – stop este cea de la pa[te. Potrivit unbui comunicat al SC Termica SA Suceava, `n perioada 11-17 aprilie, to]i abona]ii la sistemul cenrtalizat de termoficare vor beneficia de ap\ cald\ non-sop. (D.P.)

Vezi si

Zeci de șoferi amendați, în urma unei razii a Poliției la Rădăuți

Având în vedere evoluţia situaţiei operative şi a indicatorilor dinamici pe linie de poliţie rutieră …

No comments

  1. ne bucuram, asteptam noua centrala termica si poate de la anul avem apa calda nonstop!Sa va tineti de promisiune Domnue Primar si o sa va votam!

  2. Dar cata nesimtire din partea taranului astuia sa anunte ca va fi apa calda la robinet….cum naiba sa anunti in ziar ca ce e normal sa existe se va intampla?
    Asta primim dupa guvernarea Lungu, “marea realizare” a apei calde…trezirea, Suceava!!