Antrenorul Adrian Chiruț, acuzat că a lovit un jucător de la Botoșani

06 decembrie 2019, 8:21

Antrenorul handbaliștilor de la CSU Suceava este acuzat în presa din Botoșani că l-ar fi lovit pe jucătorul Claudiu Lăzurcă în timpul unui meci de juniori. “Claudiu avea ceva să-mi spună, moment în care m-am dus și l-am tras cu mâna spre mine. De aici, până a lovi eu cu pumnul, așa cum s-a scris, e exagerat”, se apără Adrian Chiruț. Federația Română de Handbal se va autosesiza în acest caz 

Adrian Chiruț este prins în mijlocul unui întreg scandal, antrenorul celor de la CSU Suceava fiind acuzat în presa din Botoșani că l-a agresat fizic pe Claudiu Lăzurcă, jucător ce are dublă legitimare: LPS Su­ceava și CSM Botoșani. Incidentul s-ar fi petrecut în timpul meciului dintre CSU Suceava și LPS Suceava, disputat miercuri, în sala Şcolii Generale “Ion Creangă” și în­cheiat cu victoria gazdelor: scor 35-19.

“Lazurcă a fost eliminat de pe teren pentru că l-a lovit intenționat cu mingea în cap pe portarul advers. La ieșirea de pe suprafața de joc, jucătorul ar fi fost așteptat de antrenorul Chiruț, iar de acolo lucrurile ar fi început să degenereze. Cei doi au început să se certe, iar antrenorul de la CSU l-ar fi lovit cu pumnul în coaste pe jucătorul de la echipa adversă”, a notat stiri.botosani.ro.

De partea cealaltă, Adrian Chiruț se apără, spunând că presa din Botoșani exagerează și că incidentul său cu Claudiu Lăzurcă s-ar fi rezumat la o simplă tragere de mânecă. “Presa din Botoșani a exagerat. Nu este corect ce s-a publicat. E imaginea mea în joc, am muncit mult până să ajung aici și lucrurile nu vor rămâne așa. Într-adevăr a existat un incident. Claudiu avea ceva să-mi spună, moment în care, având în trecut o relație antrenor-jucător, m-am dus și l-am întrebat dacă cu mine vorbește și l-am tras cu mâna. De aici, până a lovi eu cu pumnul, așa cum s-a scris, e exagerat. El nu trebuie să facă ce a făcut în sală și, poate nici eu nu trebuia să mă duc spre jucător”, s-a apărat Chiruț în scandalul apărut cu fostul jucător de la CSU.

Federația Română de Handbal se va autosesiza în acest caz. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

reportersite