Friday , October 22 2021

Antonescu: Nu am fost in noaptea de Înviere la Voronet nici cu elicopterul, nici cu calul, nici cu trăsura, nici cu maşina. Am fost în Bucureşti

antonescu-crin

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat  că în noaptea de Înviere a fost în Bucureşti, iar în ziua de Paşti a mers la părinţii soţiei sale, în Ploieşti, susţinând că nu s-a deplasat cu elicopterul la Voroneţ.
“Nu am fost nici cu elicopterul, nici cu calul, nici cu trăsura, nici cu maşina nu am fost la Voroneţ. Eu în noaptea de Înviere am fost în Bucureşti, am petrecut-o acasă, iar azi în ziua de Paşte am fost până la Ploieşti la părinţii soţiei şi m-am întors. Sunt în Bucureşti”, a declarat, dumincă, preşedintele Senatului.
Mai multe site-uri si televiziuni centrale au prezentat in curusul zilei de sambata o stire prin care sustineau că preşedintele Senatului, Crin Antonescu, s-ar fi aflat la Voroneţ, unde ar fi ajuns cu un elicopter.

Vezi si

Şoferul unei mașini încărcate cu ţigări de contrabandă, rănit după ce s-a răsturnat în timp ce era urmărit de poliţiştii de frontieră

Un autoturism în care se aflau mai multe colete cu ţigări de contrabandă a fost …