Tuesday , December 6 2022

Ansamblul VIVASY, viitorul cuib al familiei tale

Trutzi Real Estate, dezvoltatorul imobiliar sucevean, face primii pași spre extindere în afara Sucevei. Astfel, a demarat proiectul VIVASY, cel mai nou și modern ansamblu rezidențial din Fălticeni.

Începând cu anul 2016 și până în prezent, Trutzi Real Estate a dezvoltat clădiri de locuințe și spații de lucru complexe și avangardiste, cu abordări arhitecturale diferite, redefinind astfel conceptul local de habitat.

Pe lângă construcțiile rezistente de blocuri sau de case, dezvoltatorul și-a propus să aducă confort, siguranță și inovație pentru fiecare comunitate creată, bifând cele mai moderne facilități și standarde arhitecturale.

Noul proiect imobiliar se adaugă în portofoliul Trutzi Real Estate, pe lângă cele cinci proiecte deja dezvoltate în Suceava: Ansamblul Rezidențial Avanera, Obcini Residence, Ansamblul Rezidențial Victoria, Torino Residence și Complexul Rezidențial Eroilor.

La fel ca celelalte proiecte, ansamblul Vivasy are la bază viziunea Trutzi Real Estate, care oferă trăinicie și sustenabilitate beneficiarilor și, nu în ultimul rând, își propune întotdeauna crearea unor noi comunități.

Proiectul dezvoltat în Fălticeni este format din 4 blocuri, cu nivel de înălțime P + 3 + M, iar structura de rezistență este realizată pe cadre de beton armat și zidărie din cărămidă. Cu un număr total de 85 de apartamente, având o suprafață totală de 5.981 mp construiți, Vivasy promite să devină cea mai nouă comunitate din oraș.

Astfel, Vivasy va fi definiția cuvântului “acasă” pentru locuitorii din Fălticeni, care își doresc să locuiască într-un mediu nou, sigur și modern.

Ansamblul este situat pe strada Sucevei nr. 62A având în vecinătate puncte de interes educațional, administrativ și de natură recreativă, precum:

Primăria Municipiului Fălticeni – 700 m

Centrul orașului – 800 m

Școala Generală “Alexandru Ioan Cuza” – 700 m

Liceul “Nicu Gane” – 700

Liceul Agricol – 300 m

Piața – 900 m.

În cadrul ansamblului sigur vei găsi un apartament pe placul tău, atât din punct de vedere arhitectural, cât și funcțional. Astfel, poți alege:

– compartimentări diferite cu suprafețe variate

– posibilitatea achiziționării unei boxe

– posibilitatea achiziționării unui loc de parcare

– apartamente cu 2 balcoane

– etajul și orientarea cardinală pe placul tău

– posibilitatea personalizării finisajelor pentru achizițiile efectuate în stadiul de construcție.

În interiorul ansamblului ai la dispoziție 2.000 mp de alei și căi de acces pe lângă casă, un spațiu de 100 mp special amenajat pentru copii, 730 mp de spații verzi pentru sport și recreere în aer liber, 85 de locuri de parcare, parcare pentru biciclete și 66 de boxe pentru depozitare.

Pentru un plus de siguranță și confort, accesul în ansamblu este controlat, iar limitatoarele de viteză vor fi nelipsite. Astfel, familiile cu copii pot sta fără griji în ceea ce privește siguranța.

Apartamentele sunt predate la cheie și au următoarele dotări: centrală termică, ferestre tip termopan, uși de interior, ușă de acces metalică, finisaje de interior ce pot fi personalizate conform preferințelor tale, astfel încât imobilul achiziționat să devină un “cuib” în adevăratul sens al cuvântului.

Construcția ansamblului Vivasy a fost demarată în luna aprilie 2021, primul bloc din cele 4 având structura deja finalizată.

În momentul de față, se lucrează la zidaria etajului 1 și s-au demarat procedurile pentru conectarea la utilități (gaz, apă, canalizare, electricitate, fibră optică).

În paralel, au fost demarate lucrările de săpătură pentru blocul 2, urmate de turnarea fundației.

Momentan, se pot achiziționa apartamente din bloc 1 și bloc 2.

Poți solicita mai multe detalii și oferte la numărul de telefon 0749821495 sau pe  www.trutzirealestate.ro, unde regăsești toate informațiile proiectului. (P)

 

 

 

Vezi si

Testări gratuite pentru diagnosticarea precoce a cancerului mamar, între 12 și 16 decembrie, în județul Suceava

Echipa medicală a Institutului Regional de Oncologie (IRO) Iaşi va efectua, în luna decembrie, mamografii …