Tuesday , January 31 2023

Angelica Fădor, despre Marcel Ciolacu:  “Aruncă în spațiul public dezinformări în speranța că nu va pierde alegerile la scor”

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a declarat că președintele PSD, Marcel Ciolacu, nu are altceva de făcut în perioada asta decât să arunce în spațiul public informații false “în speranța că nu va pierde din nou alegerile și nu se va face din nou de rușine”. Parlamentarul liberal sucevean îi reamintește lui  Ciolacu că Guvernul PNL a alocat fonduri pentru creșterea punctului de pensie cu 40%, însă economia nu a permis acest lucru, fiind grav afectată de criza sanitară. Cu toate acestea, Guvernul nu a renunțat la pensionari și a mărit totuși pensiile cu 14%. “Aceasta este o realitate pe care Marcel Ciolacu încearcă să o ascundă”, a spus Deputatul Angelica Fădor.

“Şeful social-democraților continuă cu dezinformările și spune că Guvernul PNL va crește TVA. Nimic mai fals, chiar premierul Ludovic Orban a subliniat poziția clară a Guvernului de a menține cota unică de impozitare și faptul că nu are în vedere majorări de taxe și nici introducerea de taxe noi.

Aceasta sunt doar două exemple care ne arată cum vrea PSD să câștige alegerile: prin minciună!

Vreau, în schimb, să-i arat lui Marcel Ciolacu două realități, nu două informații false pe care el le “vinde” românilor cu un scop electoral.  Domnule Ciolacu, pe lângă menținerea puterii de cumpărarare și protejarea veniturilor tuturor românilor, Guvernul PNL a realizat investiții record de 30 de miliarde lei în primele 9 luni ale 2020, cea mai mare sumă din ultimii zece ani, iar România a fost singura țară UE unde au crescut investițiile în pandemie, această realitate fiind subliniată chiar de Eurostat.

Şi vreau să-i mai spun un lucru domnului Ciolacu: județele care au fost conduse de PSD sunt printre cele mai sărace din țară. Multe consilii județene conduse de PNL realizează bugete de dezvoltare la un nivel de peste 700 lei/locuitor, în timp ce consiliile județene conduse de PSD au un nivel situat la 400 lei/ locuitor. Cu siguranță domnule Ciolacu, acesta a fost unul dintre motivele pentru care PSD nu mai reușește să câștige nici un scrutin de alegeri!

Chiar dacă PSD se opune agresiv dezvoltării României, PNL nu va înceta să-și ducă la îndeplinire programul de dezvoltare economică. Este nevoie ca, după alegerile parlamentare, să continuăm  trendul de investiții în dezvoltarea țării și să îl accelerăm. De aceea, PNL are nevoie, după alegeri, de o majoritate parlamentară care să-i permită să ia toate măsurile necesare pentru ca România să nu piardă trenul dezvoltării”, a declarat deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor,  președinte al Comisiei pentru Administrație și Amenajarea Teritoriului din Ca­mera Deputaților.
secretarasite

Vezi si

Suceava – județul cu cele mai multe ”casnice”. 63,1% dintre suceveni – inactivi economic; 47,5% dintre locuitorii județului au cel mult 8 clase

Conform datelor înregistrate la recensământ referitoare la populaţia inactivă din punct de vedere economic, ponderea …