Saturday , March 25 2023

Angelica Fădor: Comuna Dorna Arini a primit peste 7 milioane de lei prin Programul “Anghel Saligny” pentru asfaltarea drumurilor comunale

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a anunțat, vineri, că Guvernul a semnat un nou contract de finanțare în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, pentru comuna suceveană Dorna-Arini.

“Prin proiectul depus de administrația liberală a primariei Dorna-Arini, s-a obținut o finanțare de peste 7 milioane de lei, bani ce vor fi folosiți pentru asfaltarea drumurilor comunale în satele Dorna-Arini și Rusca”, a declarat parlamentarul liberal sucevean.

“Vom asfalta aproape 4 km de drumuri comunale în zone extrem de circulate în localitatea noastră : DC Monah – 1.810 m; DC Arini (Domeniul Dornei) 1.140 m și Rusca – 950 m, valoarea  totală a investiției fiind de 7.795.494,45 lei (cu TVA)”, a explicat primarul comunei Dorna-Arini, Andrei Mazăre.

De altfel, Angelica Fădor a ținut să-l felicite pe edilul din Dorna-Arini, “care demonstrează încă o dată, că încrederea primită de la cetățeni este îndreptățită”.

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a semnat vineri, 3 februarie,  42 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, în valoare totală de 460.753.430,18 lei.

Contractele semnate vizează reabilitarea și modernizarea străzilor și drumurilor de interes local, precum și înființarea, modernizarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului “Anghel Saligny” se ridică la 407, în valoare totală de 4.253.365.681,77 de lei, a precizat, vineri, ministrul Dezvoltării. (C.A.)

Vezi si

TÂRGUL DE PAȘTI, în perioada 6 – 14 aprilie 2023, pe Esplanada din centrul Sucevei

Consiliul Județean Suceava, prin Centrul Cultural ”Bucovina”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava, organizează în …