Thursday , April 8 2021

Angajații Spitalului Județean au sărbătorit Ziua Mondială a Sănătății, donând sânge

Anual, pe data de 7 aprilie, se marchează Ziua Mondială a Sănătății, zi care aniversează fondarea Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) în anul 1948. În fiecare an, această zi își focusează atenția asupra unui subiect specific de sănătate care îi preocupă pe oamenii din întreaga lume. În anul 2021 tematica Zilei Mondiale a Sănătății este „Pentru o lume mai echitabilă și mai sănătoasă”.

Pentru a marca acest eveniment, o parte dintre angajații Spitalului Județean Suceava au donat sînge, alăturându-se astfel campaniei ”Sânge pentru viață”. ”O parte din angajații de la Spitalul Județean Suceava au ales să sărbătorească Ziua Mondială a Sănătății la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină, într-un gest exemplarde empatie pentru pacienții care au nevoie de sânge. Ei au dat curs unui act nobil și umanitar, au donat viață prin sângele lor, putere și speranță”m au menționat reprezentanții fundației umanitare Nord 2001, promotorii campaniei ”Sânge pentru România”. (C.R.)

Vezi si

Cadrele didactice care vor să obțină posturi mai aproape de domiciliu pot depune cererile în etapa de pretransfer

Personalul didactic de predare din învățământul preuniversitar care dorește transferul într-o altă unitate de învățământ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *