Wednesday , February 1 2023

Angajați ai DSP repartizați la taberele mobile pentru refugiați, pentru asigurarea asistenței medicale și monitorizare condițiilor igienico – sanitare

Alexandru Moldovan, prefectul județului Suceava a solicitat ieri DSP suplimentarea personalului medical în vederea asigurării asistenței medicale de specialitate și monitorizării condițiilor igienico – sanitare din locațiile de cazare temporară a refugiaților.

În aceste condiții Direcția de Sănătate Publică Suceava  a decis numirea lui Adrian Popescu ca inspector – coordonator desemnat la nivelul DSP Suceava pentru consultare și supraveghere a activităților specifice în taberele de refugiați.

Pentru taberele de refugiați organizate în punctul de trecere a frontierei Siret, dr. Costea Dana Mihaela, medic specialist epidemiolog  este responsabil pentru activitatea medicală la nivelul taberelor de refugiați. Inspectorul Acatrinei Ilie, în calitate de inspector șef – responsabil cu verificarea condițiilor igienico-sanitare în taberele de refugiați și gestionare a situației de urgență.

Pentru taberele de refugiați organizate în Rădăuți, dr. Zorescu Cătălina, medic primar epidemiolog a fost desemnată coordonator  pentru consultare și supraveghere a activităților specifice în taberele de refugiați. Boldașu Lăcrămioara, asistent medical principal, este responsabilă pentru organizarea activității medicale la nivelul taberelor de refugiați, iar inspectorul Acatrinei Ilie, în calitate de inspector șef – responsabil cu verificarea condițiilor igienico-sanitare în taberele de refugiați și gestionare a situației de urgență.

Pentru taberele de refugiați organizate în municipiul Suceava, dr. Sădean Dinu Florin, medic șef departament supraveghere în sănătate publică, este coordonator desemnat la nivelul DSP Suceava pentru consultare și supraveghere a activităților specifice în taberele de refugiați. Simon Ioana, asistent medical principal, este responsabil pentru organizarea activității medicale la nivelul taberelor de refugiați, iar inspectorul Acatrinei Ilie, în calitate de inspector șef, este responsabil cu verificarea condițiilor igienico-sanitare în taberele de refugiați și gestionare a situației de urgență.

Vezi si

Un tânăr de 18 ani din Bunești, prins de jandarmii din Fălticeni după ce a lovit un bărbat cu o bâtă

În data de 30 ianuarie a.c., pe timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii din municipiul …