Thursday , February 2 2023

Anchetă epidemiologică la Ocolul Silvic Vatra Dornei, unde au fost depistate cinci cazuri de Covid-19

Cazurile de Coronavirus se înmulțesc printre angajații Direcției Silvice Suceava, după ce ieri a fost declarat un alt focar de Covid-19, la Ocolul Silvic din Vatra Dornei. Cinci angajați ai acestui Ocol au fost diagnosticați pozitiv cu Covid-19 și urmează tratament de specialitate. Contacții acestora sunt în izolare la domiciliu, iar sediul instituției a fost dezinfectat.

Reamintim că Direcția de Sănătate Publică Suceava derulează o anchetă epidemiologică și la Direcția Silvică Suceava după ce directorul adjunct al instituției a fost diagnosticat pozitiv cu covid 19. Valerian Solovăstru prezintă o formă ușoară a bolii și se află în izolare și sub tratament, la domiciliu.

Situația este gravă și la Ocolul Silvic Iacobeni, unde opt angajați au primit același diagnostic. Este vorba despre cinci ingineri silvici și trei pădurari. ”Se pare că acolo au fost niște suspi­ciuni de boală și din acest motiv, angajații Ocolului Silvic au decis să se testeze”, a precizat Gabriela Băncilă, purtător de cuvânt în cadrul DSP Suceava. (C.R.)

secretarasite

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …