Friday , September 30 2022

Anchetă a Poliției privind un posibil incident sexual între elevi de 10 ani din Cluj, aflați într-o excursie la Șaru Dornei

Polițiștii din Cluj au deschis o anchetă după ce, într-o excursie la care au participat mai mulți elevi ai unui liceu din Cluj-Napoca, doi băieți ar fi fost abordați de un altul pentru a “desfășura activități de natură sexuală”.

politia, masina noua Obiectiv

Poliția Județeană Cluj a anunțat joi, 7 iulie, că s-a sesizat după apariția unui materiale de presă care prezenta un incident desfășurat în timpul unei excursii la care ar fi participat elevi ai unei unități școlare din municipiul Cluj-Napoca, iar polițiștii Biroului Siguranță {colară au început verificări.

“Cercetările preliminare au condus la stabilirea faptul că în perioada 27 – 29 mai a.c., în timpul excursiei desfășurate în localitatea Șaru Dornei, din județul Suceava, doi elevi ar fi fost abordați de către un altul, cu intenția de a desfășura activități de natură sexuală. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, urmând ca în cadrul anchetei să fie clarificate toate aspectele de interes”, a a arătat sursa citată.

De asemenea, polițiștii Biroului Siguranță {colară au făcut demersuri pentru informarea reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului privind această situație.

Potrivit Cluj24.ro, este vorba despre elevi de clasa IV-a ai Liceului Teoretic “Lucian Blaga” din Cluj-Napoca, în vârstă de 10 ani.

În excursia respectivă, un băiat le-ar fi dat jos pantalonii altor doi și ar fi întreținut relații sexuale orale, fiind surprinși de un alt elev, care a anunțat învățătoarea.

Vezi si

Iulius Mall Suceava te invită la TEDxAreni să pornești „În căutarea autenticității”, alături de Ancuța Bodnar, Dan Negru, Alex Nedea și alte persoane publice

Maratonul de inspirație TEDxAreni, în care speakerii vor vorbi despre autenticitate, despre ce înseamnă a …