Amenzi record pentru Pfeiffer

reportersite
15 august 2015, 8:02

Intr-o singură zi, cei de la Pfeiffer au primit amenzi în valoare de 14.500 de lei. Amenzile au fost încasate pentru lucrările anapoda făcute în municipiul Suceava  

pfeiffer mizerie [800x600]In cursul zilei de ieri, firma Pfeiffer a primit amenzi în valoare de 14.500 de lei. Motivele pentru care aceştia au primit amenzile sunt, ca de obicei, lucrările anapoda pe care le-au efectuat în municipiul Suceava. Potrivit viceprimarului municipiului Suceava, Lucian Harşovschi,  cei de la Administrare Străzi le-au aplicat o amendă în valoare de 6.000 de lei pentru o groapă uitată pe strada Mărăşeşti, acelaşi cuantum şi pentru acelaşi motiv le-au dat amendă şi cei de la Poliţia Rutieră.

“O amendă în valoare de 2.500 de lei a fost aplicată de către cei de la Salubrizare, motivul fiind balastrul depozitat greşit pe strada Baladei din cartierul Burdujeni”, a explicat viceprimarul Harşovschi.

Acesta a mai precizat că Pfeiffer a mai încasat amenzi din diferite motive şi le-au contestat în instanţă, însă, pentru două dintre ele neavând câştig de cauză. Prin urmare, în cazul în care nu vor să plătească amenzile deja câştigate în instanţă de către Primăria municipiului Suceava, cea din urmă are dreptul să execute silit pentru a-şi recupera banii.

Precizăm că până acum, firma nemţească a contestat în instanţă un număr de şase amenzi, două fiind declarate pierdute, iar patru încă sunt pe rolul instanţei. (I.G.N.)