Wednesday , February 1 2023

Amenzi pe bandă rulantă în week-end pentru șoferii prinși băuți la volan

Au fost date sancțiuni în valoare de aproape 74.000 de lei, iar 17 conducători auto au rămas fără permis 

În perioada 29 noiembrie – 1 decembrie, Serviciul Rutier Suceava și subunitățile din cadrul Inspectoratului au desfășurat acțiuni tematice în a doua parte a zilei și noaptea, în scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanților la trafic și depistării conducătorilor auto ce conduc după ce au consumat băuturi alcoolice.

În perioada menționată, echipajele de control au testat alcoolscopic 359 de șoferi și au întocmit 10 dosare penale, din care șapte pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului ori refuz de recoltare a probelor biologice, două pentru conducere fără permis și unul pentru alte infracțiuni.

De asemenea, polițiștii au reținut 17 permise de conducere, din care cinci pentru consum de alcool și 12 pentru alte abateri depistate, precum și 10 certificate de înmatriculare. În total, au fost aplicate 167 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 73.710 lei. (O.S.)

Vezi si

”Spune NU cariilor!”, campanie de igienă orală derulată în 94 unități de învățământ, la inițiativa Grădiniței ”Țăndărică” Suceava

”Scopul campaniei a fost îndeplinit cu succes prin intermediul numeroaselor activități desfășurate prin mijloace de …