Wednesday , February 1 2023

Amenzi în valoare de 185.000 de lei primite de șoferii vitezomani

23 de conducători auto au rămas fără permis pentru depășirea vitezei legale, iar alți 10 pentru depășiri neregulamentare, în urma unor controale ale polițiștilor rutieri, desfășurate în perioada 29 noiembrie – 2 decembrie

În baza planului de acțiune aprobat de comanda I.P.J. Suceava pentru combaterea conducerii autovehiculelor pe drumurile publice cu viteză nelegală și în scopul impunerii unui climat de siguranță rutieră în rândul participanților la trafic, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile de profil din județ au organizat în perioada 29 noiembrie – 2 decembrie o acțiune pe linia combaterii excesului de viteză și a depășirilor neregulamentare.

Astfel, au fost aplicate 375 de amenzi, în valoare de 185.330 lei, din care pentru viteză 240, pentru depășiri neregulamentare 10, pentru trecere pe culoarea roșie a semaforului 1, pentru consum de alcool 2, nefolosirea centurii de siguranță 26.

Alți patru conducători auto au fost sancționați pentru că mașinile lor nu aveau ITP valabil, iar șapte pentru defecțiuni la autotu­risme. De asemenea, au primit amenzi și patru bicicliști.

În total, 39 de șoferi au rămas fără permis de conducere, cei mai mulți pentru depășirea vitezei legale – 23, pentru depășiri neregulamentare – 10, pentru nerespectarea regulilor la semafor – 1, pentru conducere sub influența alcoolului – 2, pentru alte abateri – 3. În plus, proprietarii a 11 mașini au rămas fără certificate de înmatriculare. (O.S.)

Vezi si

 Activități desfășurate de polițiștii suceveni pentru prevenirea violenței în mediul școlar (FOTO)

În perioada 30 ianuarie –  3  februarie 2023, polițiștii organizează o serie de activități suplimentare …