Friday , February 3 2023

Amenzi în valoare de 148.000 de lei, date într-o singură zi de poliţiştii de la investigarea fraudelor

politie rutiera


Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Suceava au acţionat, în data de 19 iulie 2014, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală şi comerţ ilicit. Aceştia au verificat 38 de societăţi comerciale, persoane fizice autorizate şi întreprinderi individuale. In cadrul acţiunii au fost constatate trei infracţiuni economice.
Oamenii legii au aplicat 35 de amenzi în valoare totală de 148.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare totală de 13.224 de lei, constând în articole de îmbrăcăminte şi bunuri industriale, ţigări şi cafea.
Un bărbat de 26 de ani din judeţul Iaşi, administrator al unei societăţi co-merciale a fost depistat în timp ce oferea spre vânzare în incinta punctului de lucru situat în municipiul Suceava, accesorii auto purtând denumirea unor mărci înregistrate şi protejate în România, fără a deţine certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. Bunurile au fost ridicate în vederea expertizării de către titularii mărcii.
Un bărbat de 37 de ani din comuna Moara a fost prins de poliţişti în timp ce oferea spre vânzare în incinta barului 104 pachete de ţigări de contrabandă în valoare de 1.144 de lei. Pe numele său a fost întocmit un dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.
La punctul de lucru al unei societăţi comerciale din Suceava, situat într-un Complex Comercial din localitatea Tcheia, a fost găsită cantitatea de 307 kilograme de cafea în valoare de 3.100 de lei, care era oferită spre vânzare, fără documente de provenienţă. In acest caz sunt făcute cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală. (C.Z.)

Vezi si

CSU Suceava și-a aflat adversara din primul tur al Cupei României

Echipa antrenată de Petru Ghervan va debuta în competiției pe terenul Universității Cluj, pe data …