Wednesday , February 1 2023

Amenzi de peste 40.000 de lei date de polițiștii rutieri

Polițiștii suceveni au organizat mai multe acțiuni rutiere în cadrul cărora au dat 130 de amenzi, în valoare totală 42.135 de lei, au reținut șase permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare  amenda

La data de 11 iulie 2018, Poliția municipiului Rădăuți, în cooperare cu Poliția orașului Vicovu de Sus și Serviciul Rutier Suceava a organizat o acțiune pe raza de competență, pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere grave, în cadrul căreia au fost testați cu aparatul etilotest 41 de șoferi, au fost constatate trei infracțiuni și date 37 de amenzi în valoare totală de 10.585 de lei, dintre care 18 pentru încălcarea regimului legal de viteză. De asemenea, a fost reținut un permis de conducere pentru depășire neregulamentară și a fost retras un certificat de înmatriculare.

La data de 12 iulie a.c., Serviciul Rutier Suceava în cooperare cu Poliția municipiului Rădăuți și Poliția orașului Vicovu de Sus a organizat o acțiune pentru prevenirea principalelor cauze gene­ratoare de evenimente rutiere grave pe raza celor două localități. În cadrul acțiunii, au fost testați cu aparatul etilotest 30 de șoferi, fiind date 56 de amenzi, în valoare de 24.300 de lei. Polițiștii au reținut două permise de conducere și au retras nouă certificate de înmatriculare .

Polițiștii au depistat un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe raza localității Dornești și care a făcut o depășire pe o porțiune de drum prevăzută cu marcaj longitudinal continuu. Acesta a fost amendat.

De asemenea, tot în cursul zilei de 12 iulie 2018, Poliția municipiului Vatra Dornei a organizat o acțiune punctuală pe raza de competență pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră, ocazie cu care au fost date 37 de amenzi în valoare totală de 7.250 de lei și reținute trei permise de conducere. (D.Z.)

 

Vezi si

”Spune NU cariilor!”, campanie de igienă orală derulată în 94 unități de învățământ, la inițiativa Grădiniței ”Țăndărică” Suceava

”Scopul campaniei a fost îndeplinit cu succes prin intermediul numeroaselor activități desfășurate prin mijloace de …