Friday , October 7 2022

Amenzi de peste 310.000 de lei aplicate de polițiști în minivacanța de 1 Mai

În perioada 29 aprilie – 1 mai 2022, aproximativ 200 de polițiști suceveni au acționat în sistem integrat, împreună cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea oricărui tip de faptă antisocială.

În această perioada polițiștii au intervenit la 223 de evenimente, dintre care 170 sesizate prin 112.
În cele 3 zile, polițiștii suceveni au constatat 95 de infracțiuni, dintre 36 care contra persoanei, 32      contra patrimoniului, 10 la regimul siguranței rutiere și 17 de altă natură.

În urma activităților de investigații, au fost prinse în flagrant delict 6 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni. Față de 1persoană au fost dispuse măsuri preventive.

Totodată, au fost depistate 3 persoane urmărite, toate la nivel național.

De asemenea, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, polițiștii au aplicat 594 de  sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 310.850 de lei.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere și fluidizarea traficului, peste 139 de polițiști rutieri au fost prezenți, zilnic și au acționat cu aparatele radar, aparatele etilotest și drug- test, astfel fiind reținute în vederea suspendării 88 de permise de conducere și 10 de certificate de înmatriculare. (O.S.)

Vezi si

O polițistă din Cernăuți a murit împușcată în cap de un pedofil pe care încerca să-l rețină în fața unei școli

O polițistă de patrulare, în vârstă de 22 de ani, a fost împușcată în cap, …