Monday , February 6 2023

Amenzi de 130.000 de lei date de polițiștii rutieri în doar trei zile

Polițiștii au desfășurat o acțiune rutieră, ocazie cu care au dat 353 de amenzi, au reținut 22 de permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare

alcool politie

În perioada 19 – 21 mai 2017, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat și desfășurat acțiuni pe raza județului, pe linia combaterii excesului de viteză, depistării șoferilor care conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice, precum și a celor care încalcă legislația rutieră. Astfel, au fost constatate șase infracțiuni, din care trei alcoolemii și trei alte cauze, au fost date 353 de amenzi în ­va­­loare totală de 130.250 de lei, din care 185 pentru încălcarea regimului legal de viteză, au fost reți­nute 22 de permise de condu­cere, din care cinci pentru viteză, șapte pentru alcool și 10 alte cauze, a fost retras un certificat de înmatriculare și au fost testați cu aparatul etilotest 265 de șoferi.

Un bărbat de 42 de ani, din comuna Bălcăuți, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea mașina pe DN 17A, pe raza localității Marginea, cu viteza de 122 km/h în localitate.

Un bărbat de 56 de ani, din comuna Saru Dornei, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DJ 174F, pe raza localității de domiciliu, având o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. (D.Z.)

Vezi si

150 de medalii aniversare comandate de Primărie pentru 635 de ani de atestare documentară a Cetății de Scaun a Sucevei

Primăria municipiului Suceava va oferi în acest an medalii aniversare la împlinirea a 635 de …