Monday , October 3 2022

Amendă de 6.000 de lei aplicată șoferului care a provocat incidentul cu 51 de oameni blocați în telescaunul din Vatra Dornei

Incidentul de la telescaunul din staţiunea Vatra Dornei, unde 51 de persoane au fost blocate de Paști, a fost provocat de un șofer care a intrat cu mașina de teren într-un scaun al instalației. Jandarmii dorneni l-au sancționat contravențional cu 6.000 de lei pe bărbatul de 44 de ani care a provocat incidentul de la Telescaunul Vatra Dornei.

În după-amiaza primei zile de Paști, jandarmii au intervenit alături de pompieri și Salvamont pentru coborârea a 51 de turiști blocați în Telescaunul Vatra Dornei.

Din verificări s-a constatat că „un bărbat din Vatra Dornei a intrat cu mașina de teren personală într-un scaun al telescaunului, în zona intermediară, unde acesta circulă la o înălțime mică față de sol. Menționăm că zona respectivă reprezintă proprietate privată și este semnalată cu indicatoare privind accesul interzis”, transmite Jandarmeria Suceava.

Șoferul a fost amendat cu 5.000 de lei la Legea privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și cu 1.000 de lei la OUG privind organizarea, administrarea și exploatarea pajiștilor permanente, pentru pătrunderea în fond forestier și pe pajiști permanente.

Vezi si

Terenul viitoarei clădiri a Facultății de Medicină a fost transferat în administrarea USV

Consilierii județeni suceveni au aprobat trecerea unei suprafețe de teren de 1.440 de mp. din …