Sunday , January 29 2023

Amendă de 40.000 lei pentru o firmă de dezmembrări auto din comuna Moara

Garda de Mediu Suceava a primit o sesizare privind disconfortul provocat vecinătăților prin zgomot, fum și miros, provenite de la componente arse, rezultate din dezmembrări de mașini, la un service din comuna Moara. Comisarii de mediu au efectuat un control pe linie de protecție a mediului la unitatea respectivă, constatând desfășurarea de activități de dezmembrări auto fără a deține autorizație de mediu.

”Pentru această neconformitate, a fost aplicată o sancțiune contravențională principală, în valoare de 40.000 lei – conform prev. Legii 212 /2015 privind modalitatea de gestonare a vehiculelor și vehiculelor scoase din uz , art. 13 alin.1, coroborat cu art 21, lit. (g)., și sancțiune complementară de suspendare a activității de dezmembrare auto prevazută de art. 5, al.3, lit. e. din O.G. nr. 2 /2001 privind regimul juridic al contravențiilor”, a informat Garda de Mediu Suceava. Totodată, în cauză au fost stabilite măsuri cu termene de realizare în vederea remedierii deficiențelor constatate. (O. N.)

 

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …