Friday , October 22 2021

Ambulanţa de Terapie Intensivă Mobilă devine operaţională 24 de ore din 24 de pe 16 august

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava, întrunit marţi în şedinţă extraordinară, sub conducerea prefectului județului, Iulian Cimpoeșu, a hotărât ca ambulanța tip C1 de Terapie Intensivă Mobilă să devină operaţională 24/24 ore, 7 zile pe săptămână începând cu data de 16 august 2021. De asemenea, medicii cu specialitatea „medicină de urgență” vor face gărzi pe această ambulanţă.

„Managerii unităților sanitare din județul Suceava și conducerea Serviciului debAmbulanță Județean Suceava vor întocmi și înainta Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava până la data de 6 august 2021 nominalizarea medicilor de specialitate „medicină de urgență” care să efectueze gărzi pe ambulanța tip C1 Terapie Intensivă Mobilă, respectiv a medicilor cu competență de urgență care să efectueze gărzi în Unitatea de Primiri Urgențe Suceava”, se arată în comunicatul transmis de Prefectură.

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava va întocmi graficul cu gărzile personalului medical (medici), fără a afecta programul de lucru al unităților sanitare de apartenență a acestora, până la data de 15 august 2021, urmând a fi adus la cunoștință cu celeritate, după aprobare, acestora.

Măsurile luate marţi în şedinţa CJSU Suceava, la care a participat şi prof. univ. dr. Carmen Diana Cimpoeșu, coordonatoarea SMURD – Regiunea Nord – Est, sunt menite să contribuie la limitarea și prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2, având în verere preconizatul val 4 al pandemiei de COVID-19 şi contagioyitatea variantei Delta. (O.S.)

Vezi si

Participarea la proba scrisă a admiterii la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, posibilă doar cu certificat verde sau test COVID negativ

Sâmbătă, 23 octombrie, este programată proba scrisă de verificare a cunoștințelor pentru examenul de admitere …