Wednesday , August 10 2022

Alți 21 de elevi și 20 de angajați din școlile sucevene au fost confirmați cu COVID

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a informat că miercuri, 2 februarie, au fost raportate de către unitățile de învățământ preuniversitar din județ 41 noi cazuri de COVID. Este vorba despre 21 de elevi care au primit rezultate pozitive în urma testării pentru Sars-COV2 și 20 de angajați din școli, dintre care 19 cadre didactice și un cadru didactic auxiliar.

A fost suspendată activitatea în prezență fizică în cazul a două clase, una de la Școala Gimnazială nr. 3 Suceava și alta de la Școala Gimnazială ”Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc.

Odinul comun cu regulile pentru școli a fost modificat și publicat marți aseară în Monitorul Oficial, astfel că în cazul suspendării cursurilor atât într-o clasă, cât și la nivelul întregii școli carantina va fi de 5 zile pentru elevii vaccinați și nevaccinați. Dacă apar 3 cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 într-un interval de 7 zile consecutive la nivelul unei clase/grupe de studiu, cursurile cu prezență fizică la nivelul clasei/grupei respective se suspendă pentru o perioadă de 5 zile, începând cu ziua următoare confirmării celui de-al treilea caz. (O. N.)

Vezi si

Mașină răsturnată la Ilișești. Un bărbat a ajuns la spital

Miercuri dimineață, în jurul orei 7.00, un autoturism s-a răsturnat pe partea carosabilă în localitatea …