Tuesday , April 16 2024

Alte patru transporturi de lemn fără acte depistate de polițiștii suceveni

Marți, 28 martie, orele 11:00, pe str. Oborului din satul Mălini, polițiștii au depistat o autoutilitară marca Iveco, condusă de către M. Ioan, din comuna Baia, care transporta material lemnos. Şoferul le-a spus polițiștilor că nu are niciun document de însoțire a mărfii, iar în urma inventarierii s-a constatat că transporta cantitatea de 2,43 m.c. lemn foc paltin. Bărbatul a fost amendat cu 3.000 de lei și s-a dispus confiscarea  lemnului, în valoare de 542 lei.

În aceeași zi, la ora 12:00, pe raza localității Adâncata, polițiștii au oprit o autoutilitară marca Iveco, care transporta material lemnos. La volan se afla A. Nicolae, domiciliat în  Mănăstirea Humorului,care a declarat că nu deține documentele legale de proveniență și transport. Mașina a fost condusă la sediul Ocolului Silvic Adâncata unde șoferula a fost amendat șI a fost confiscată cantitatea de 4,4 mc cherestea (2 mc grinzi, 1,6 mc scândură și 0,8 mc leațuri) în valoare de 3.740 lei.

La orele 13.30, patrula auto din cadrul Secției de Poliție Urbană Burdujeni a oprit pentru control pe strada Dimitrie Loghin o autoutilitară marca Mercedez Benz Sprinter  încărcată cu material lemnos. La volanul acesteia se afla S. Marian, din comuna Baia, care nu a putut dovedi proveniența legală pentru cantitatea de 1,24 mc material lemnos, specia fag, sortiment lemn de foc. Bărbatul a fost amendat cu 2.000  de lei, iar lemnul a fost confiscat.

Tot marțI, la orele 16:45,  pe DJ209H,  în satul Baia, polițiștii au oprit pentru control autoutilitara marca Iveco condusă de către S. Răzvan, din localitate, care transporta material lemnos. Nici acest șofer nu avea niciun document de însoțire a mărfii. În urma inventarierii s-a constatat că în mașină se afla cantitatea de 3,35 m.c. lemn foc fag. Şoferula fost amendat, iar lemnul în valoare de 790 de lei a fost confiscat.  (O.S.)

Vezi si

Noi transporturi ilegale de lemn depistate de polițiștii suceveni  

Luni dimineață, la orele 04.45, patrula auto din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, a oprit …