Monday , October 3 2022

Agresorul lui Duţu Cărpuş şi-a aflat pedeapsa finală

ICCJ

 Florin Hagiu, de 28 de ani, din Suceava, a fost condamnat de Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României la trei ani de închisoare pentru tentativă la omor calificat. Hagiu a ajuns după gratii pentru că în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie 2012, a avut o altercaţie cu Duţu Cărpuş, pe care l-a înjunghiat cu un cuţit, rănile punându-i acestuia viaţa în pericol

Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României a respins ca nefondat recursul declarat de Dorin Cărpuş împotriva deciziei penale din 21 iunie 2013 a Curţii de Apel Suceava. Totodată, inculpatul Florin Ionel Hagiu şi-a retras recursul declarat împotriva aceleaşi sentinţe penale a Curţii de Apel Suceava, astfel că acesta rămâne cu pedeaspa primită la instanţa suceveană, pedeapsă ce a rămas definitivă. Atunci, Curtea de Apel Suceava l-a condamnat pe Hagiu la trei ani şi şase luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat.
Reamintim că suceveanul Dorin – Duţu Cărpuş a ajuns în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie 2012 la Spitalul Judeţean cu multiple plăgi înjunghiate. Concubina sa, Raluca Sânzian, este cea care a anunţat în data de 1 decembrie 2012, la ora 04.38, prin 112 faptul că, Dorin Cărpuş, de 55 de ani, din localitate, a fost agresat fizic, prezentând multiple plăgi prin înţepare. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava unde poliţiştii au găsit-o pe femeia care a dat apelul şi care a declarat verbal că în noaptea cu pricina, în jurul orei 23.00, concubinul ei i-a spus că pleacă la o sală de jocuri din municipiul Suceava, iar în jurul orei 04.00, acesta s-a întors la domiciliu prezentând multiple plăgi prin înţepare în zona feţei, a toracelui şi în burtă.
Bărbatul a fost supus de urgenţă unei intervenţii chirurgicale, neputându-se discuta cu acesta cu privire la împrejurările în care a fost agresat, fiind diagnosticat cu: „plăgi multiple înjunghiate toracice şi abdominale”. Cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Suceava, sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului, încadrarea juridică a faptei urmând a fi stabilită după examinarea medico-legală a victimei.
In urma cercetărilor, poliţiştii suceveni l-au identificat pe individul care l-a agresat pe Duţu Cărpuş. Ei au stabilit că în noaptea cu pricina Dorin Cărpuş s-a întâlnit într-un local din centrul Sucevei cu Ionel Florin Hagiu, de 28 de ani, cu care a avut o altercaţie. Acesta din urmă l-a atacat cu un cuţit pe Duţu Cărpuş, care a suferit mai multe răni în urma cărora i-a fost pusă viaţa în pericol. Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava l-au prins pe agresor băgându-l după gratii. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

Sunați la 112 dacă ați văzut acest bărbat!

Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a persoanei dispărute POPESCU CEZAR VASILE, de 41 …

One comment

  1. Sucevenii de azi,stiu cine este Carpus?????… cine a scris articolul il cunoaste????