Thursday , February 9 2023

Agresorii fotbalistului sucevean Radu Sava au fost prinşi de poliţişti

Fotbalist Sava22 [800x600]

 Alexandru H., de 17 ani, din Suceava şi Romică Munteanu, de 19 ani, din Măriţei, sunt cei care
l-au înjunghiat pe fotbalistul Radu Sava. Cei doi au recunoscut fapta comisă şi au încercat să se scuze spunând că erau băuţi

Poliţiştii suceveni au reuşit să-i prindă pe indivizii care l-au atacat cu cuţitele pe fotbalistul Radu Sava (foto), component al echipei FCM Suceava. Aceştia sunt Alexandru H., de 17 ani, din municipiul Suceava şi Romică Munteanu, de 19 ani, din satul Măriţei, comuna Dărmăneşti. Cei doi au recunoscut fapta comisă, explicând că erau sub influenţa băuturilor alcoolice şi că regretă ce au făcut. Anchetatorii au stabilit că cel care a lovit cu cuţitul a fost Romică Munteanu. De altfel, victima lor, Radu Sava a precizat că nu are nici o pretenţie de la cei doi.
Amintim că duminică dimineaţă, în jurul orei 04.50, Delia Ciubotaru, de 19 ani, din comuna Udeşti, a sunat la 112 şi a anunţat faptul că prietenul ei Ionuţ Radu Sava, de 28 de ani, din municipiul Suceava, fotbalist la FCM Suceava, a fost agresat pe strada Universităţii, în apropiere de strada ce duce spre Piaţa Mică. Din cercetările făcute de poliţişti a reieşit că în jurul orei 04.45, cei doi au plecat de la restaurantul Vivendi fostul Zimbru, unde au participat la o nuntă şi se îndreptau spre stadionul Areni. Pe drum, fotbalistul sucevean a fost abordat de doi tineri, pe care a încercat să-i evite, însă fără succes, între cei trei având loc o altercaţie fizică. Pe parcursul bătăii, unul dintre indivizi a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe Sava în burtă, după care agresorii au luat-o la fugă printre blocurile din spatele Scolii de Arte din Suceava. Fotbalistul a fost preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean Suceava unde a primit îngirjiri de specialitate, fiind diagnosticat cu “plagă înjunghiată hipocondru drept”, medicii stabilind că este în afara oricărui pericol, având noroc că lovitura nu i-a atins un organ vital. Totuşi, doctorii au precizat că Radu Sava are nevoie de opt zile de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.
Radu Sava a povestit în ziua cu pricina că era împreună cu prietena sa pe strada Universităţii, în zona Poliţiei municipale, când de pe partea cealaltă a străzii au traversat doi tineri de aproximativ 17 – 18 ani, pe care nu îi cunoaşte şi care l-au întrebat dacă sunt “ceva probleme”. Acesta a încercat să aplaneze conflictul, însă cei doi au scos o macetă, respectiv un cuţit cu lama de circa 20 de centimetri, unul dintre indivizi lovindu-l cu cuţitul în burtă. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

Peste 100 de amenzi aplicate de polițiști în cadrul unei razii în Vatra Dornei. Doi bărbați, reținuți pentru comiterea unor furturi

Miercuri, 8 februarie, între orele 07.00-14.00, Poliţia municipiului Vatra Dornei a organizat şi executat o …