Wednesday , November 30 2022

Aflata `n stare de ebrietate, o femeie din Scheia si-a `njunghiat sotul

Pe fondul consumului exagerat de alcool, la domiciliul unei familii din {cheia s-a iscat un scandal `n urma c\ruia so]ia a recurs la un gest extrem. Miercuri dup\ amiaz\, agen]ii Postului de Poli]ie din {cheia au fost sesiza]i despre faptul c\ Gheorghe Petrovan de 37 de ani din localitate a fost t\iat cu un cu]it de buc\t\rie, `n zona spatelui, de c\tre so]ia sa. Cei doi fac parte dintr-o familie dezorganizat\, renumit\ printre locuitorii comunei pentru desele certuri [i conflicte iscate `ntre so]i. Copiii acestora au fost da]i centrelor de plasamenet din cauza iresponsabilit\]ii [i lipsei de r\spundere fa]\ de obliga]iile p\rinte[ti ale celor doi.
Dup\ incidentul de miercuri, b\rbatul a fost transportat de urgen]\ la Spitalul Jude]ean unde a fost supus mai multor investiga]ii. Doctorii i-au dat diagnosticul de ‚plag\ t\iat\ hemitorace st=nd, stare de ebrietate’. So]iei, L\cr\mioara Petrovan, de 40 de ani, i s-a `ntocmit dosar penal pentru lovire [i violen]\.

Vezi si

80 de cadre medicale veterinare au solicitat vaccinare antirabică, după semnalarea a patru cazuri de turbare în doar 10 zile

Patru cazuri de rabie la câini din gospodării au fost raportate, în perioada 15 – …